Kontakt/Info

Al henvendelse vedrørende bloggen – ris, ros, eller for annoncering:

lortemor@mail.com

Facts om Lortemor.com:

Bloggen er grundlagt i september 2012.

Antal sidevisninger pr. mdr: 30.000-35.000. Deraf er mellem 8.000-10.000 unikke besøgende. (Gennemsnitligt pr. 1/6-20/9-2013).
Kilde: WordPress Statestik.

Lortemor.com ligger i top 10 indenfor danske familie-blogs.
Kilde : Bloglovin.com d. 20/9-2013

Reklamer

2 thoughts on “Kontakt/Info

 1. Godt initiativ. Selvfølgelig skal vi amme vores børn, det er jo det mest naturlige og sundeste vi kan give vores børn. Jeg er selv mor til 4 og jeg har ammet mine børn anset hvor jeg har været henne, for pokker , det er jo naturligt og nærheden og trygheden er jo ej heller at foragte.
  Det må være nogle der er utrygge ved nærhed eller har et helt forkvaklet syn på kvinder der ammer– de burde skamme sig. Held og lykke med projektet
  Ann– mor til 4 som alle er blevet ammet og nu er de yngste 14 år.
  Lad ikke jer unge skønne mødre begrænse jer pga. nogle der ikke ved hvad det ville sige at have børn, og give dem den bedste start på livet.

 2. Super fint indlæg, og jeg kunne ikke være mere enig!!! Jeg forstår ikke,hvorfor der skal være så massiv gaveregn “bare” fordi man er indehaver af en blog. Jeg følger mange blogs, og dem jeg allerbedst kan li,er de blogs som har sagt nej tak til alt det der gratis der kan gives som give aways osv… Fordi de blogs for mig er de mest ærlige……

  Jeg synes lige som du, det er synd og skam at de 100kr for bObles nu går fløjten fordi andre bloggere får elefanten med hjem…øv altså.

  Og så en sidste træls kommentar( som du overhovedet ikke skal tage dig af haha) men jeg undrer mig over ,at jeg har forsøgt at vinde i U.T.A.L.L.I.G.E konkurrencer , men sjovt nok er det aldrig sket endnu, men de samme bloggere fra boglade ,der vinder hos hinanden…mystisk!!

  Hatten af for dig. God pointe du har her, og så vil jeg også være lortemor,hvis det gør mig endnu mere enig!!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s